در برلین برگزار شد؛ سومین كنفرانس بینالمللی علوم و فناوریهای پیشرفته برای توسعه پایدار در ایران (STSD 2016)"
سومین كنفرانس بین المللی علوم و فناوری های پیشرفته برای توسعه پایدار در ایران (STSD 2016)" به منظور گسترش تعاملات بینالمللی با موسسات برتر سازمانها و مراکز صنعتی آلمان و ایران و نیز به منظور آشنایی با فعالیتها و جایگاه پژوهشگاه نیرو در صنعت برق و انرژی در برلین برگزار شد.
03 مهر 1395 08:23
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو انجمن دانشگاهیان و متخصصان ایران در آلمان(ایراسا) پس از برگزاری موفق کنفرانس STSD 2015در برلین که با حضور بیش از 150 شرکت کننده متشکل از دانشمندان، پژوهشگران، استادان، کارشناسان و دانشجویان آلمان، ایران، اروپا و کانادا، و با حمایت موسساتی نظیر Max Planck, Fraunhofer Helmholtz, DAAD ،DFG ، دانشگاه برلین، دانشکده فنی برلین، دانشگاه کاسل، دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه شیراز و انجمن های مهندسی پزشکی و شرکت های صنعتی؛ اقدام به برگزاری سومین کنفرانس STSD در سطحی بالاتر و با تاکید بر گسترش تعاملات و ارتباطات بینالمللی با موسسات تحقیقاتی برتر، دانشگاه ها، سازمان ها و مراکز صنعتی آلمان و ایران نموده است.
گفتنی است سومین كنفرانس STSD با عنوان:
3rd International IRASA Conference and Projects Discussion on “Science and Technologies for Sustainable Development in Iran” از تاریخ 10 تا 13 سپتامبر 2016 در محل دانشگاه صنعتی برلین؛ با محوریت موضوعات کلیدی از جمله همکاریهای علمی بین دانشگاههای ایران و آلمان، همکاری تحقیقاتی بین نهادهای ذیربط در ایران و آلمان- فرصتها و تهدیدها (DGF)، بینالمللی نمودن دانشگاهها، همکاریهای بینالمللی پایدار، مدیریت دانش، مدیریت تکنولوژی و نوآوری و سرمایه گذاری، حمایت از تبادل دانشگاهی بین ایران و آلمان (DAAD)، تحقیقات کاربردی و زمینههای همکاری با ایران از زبان Fraunhofer برگزار شد.
این کنفرانس با حضور چهرههای دانشگاهی آلمان و ایران از جمله: دکتر گئورگ قرهپتیان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو، دکتر طوسی معاون بینالملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر گلرو مدیر امور بینالملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر صبوری مدیر امور بینالملل دانشگاه تبریز، پروفسور جاسبی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در امور بینالملل، پروفسور شفیعی رئیس دانشگاه فنی و حرفهای ایران، پروفسور مختاری مدیر کل ارتباط با صنعت داشگاه صنعتی شریف، پروفسور رشتچیان، رئیس تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف، پروفسور روزبهانی رئیس مرکز تحقیقات صنعت پتروشیمی، دکتر قشقایی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی، پروفسور شمس رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب حضور داشتند.
شایان ذکر است این کنفرانس مشتمل بر دو قسمت بود . دو روز اول كنفرانس (دهم و یازدهم سپتامبر) به ارائه سخنرانی ها و دو روز آخر (دوازدهم و سیزدهم سپتامبر) به بازدیدهای علمی و تخصصی و مشارکت در کارگاه DFG اختصاص داشت.افتتاحیه این کنفرانس با سخنرانی خانم Skurski، مدیر امور بینالملل دانشگاه صنعتی برلین و دکتر گئورگ قرهپتیان معاون پژوهشی پژوهشگاه نیرو به عنوان نایب رئیس IRASA شروع شد.
در این کنفرانس مقالاتی به منظور آشنایی با ساختار، فعالیتها و جایگاه پژوهشگاه نیرو در صنعت برق و انرژی کشور و نیز
تشریح پتانسیل و ظرفیت این مرکز تحقیقاتی برای گسترش و توسعه تعاملات بینالمللی مطالبی از سوی معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه نیرو ارائه شد.
شایان ذکر است که در اکتبر سالجاری میلادی، نمایندگان این دانشگاه برای مذاکرات بیشتر به ایران خواهند آمد و طبق برنامه ریزی های انجام شده از پژوهشگاه نیرو نیز بازدید خواهد داشت.
در راستای توسعه تعاملات بینالمللی پژوهشگاه نیرو و بهرهگیری مناسب از ظرفیتها تخصصی خارج از کشور؛ مقرر شد که با همکاری پژوهشگاه نیرو، دانشگاه دورتموند آلمان و ازاکا ژاپن، کارگاه 4روزهای تحت عنوان Smart city perspectives in a dynamic huge megacity" با حمایت مالی DFG در محل پژوهشگاه برگزار شود.که در دو روز این کارگاه 3 استاد از ژاپن، 10 استاد از آلمان با همکاری اساتید منتخب ایرانی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت.
لازم به ذکر است که در سال 94 تفاهم نامه همکاری بین پژوهشگاه نیرو و انجمن دانشگاهیان و متخصصان ایرانی در آلمان(ایراسا) به منظور استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای طرفین و به منظور ارائه راهکارهای عملی و اجرایی و نیز تقویت توسعه ارتباطات بینالمللی به امضا رسید.