چهارشنبه 03 بهمن 1403

طرح برگزیده جایزه ملی نگهداری

جایزه ملی نگهداری ایران، فرایندی است که طی آن همه ساله به برترین سازمان ­های ایرانی حائز شرایط در بخش­ های مختلف کشور (مطابق طبقه بندی جایزه) که در زمینه ایجاد، ارتقاء و نهادینه سازی فرهنگ نگهداری خود فعالیت­ های چشمگیری را انجام داده ­اند، گواهینامه، تقدیر نامه یا تندیس جایزه نگهداری از طریق همایش اعطاء می­ گردد.

طرح برگزیده جایزه ملی نگهداری
09 آبان 1395 09:44
  1. لزوم جایزه ملی نگهداری:

لزوم وجود الگویی مشترک در کشور برای ارزیابی تعالی نگهداری احساس می‌شود که بر آن اساس امکان آگاهی سازمان­ ها از جایگاه بلوغ مدیریتی و همچنین ارزش­های نهفته در کار آمدی نگهداری فراهم یابد. این الگوی مشترک چارچوب جامعی از ارزش­ های محوری، معیارها و شاخص­ها در تمامی ابعاد نگهداری است، که به سازمان­ها (دولتی و خصوصی) کمک می­کند تا با ارزیابی مستمر فعالیت­ها، رویه­ها، فرایندها و نتایج حاصل از مدیریت نگهداری، نقاط قوت و زمینه­‌های قابل بهبود خود را شناسایی کرده و در جهت ارتقاء آنها، برنامه‌ریزی نمایند.

بدین ترتیب سازمانهایی که در حرکت به سوی تعالی نگهداری موفق تر از سایر سازمان­ها عمل کرده‌­اند شناسایی شده و علاوه بر تشویق و قدردانی از آن­ها، میتوانند الگویی داخلی برای سازمان­های مشابه باشند.

 

  1. اهداف جایزه ملی نگهداری:

انجمن نگهداری و تعمیرات ایران به عنوان رسمی ترین مرکز غیر انتفاعی در زمینه نگهداری در کشور، جایزه ملی نگهداری را به منظور نهادینه سازی مدل تعالی نگهداری با اهداف زیر در دستور کار خود قرار داده است:

  1. ایجاد فضای لازم تشویق بنگاه­ها و سازمان‌ها برای انجام عملیات خود ارزیابی و شناخت نقاط قوت و زمینه‌های قابل بهبود، بهبود مستمر و بهینه سازی نظام­های نگهداری.
  2. ایجاد فضای لازم برای تبادل تجربیات و دانش سازمان­های موفق.
  3. بسترسازی و ایجاد فضای رقابتی توام با خلاقیت و نوآوری.
  4. ایجاد زبان مشترک و چارچوب مفهومی در شیوه مدیریت نگهداری سازمان­های ایرانی و ارائه مدل بومی.
  5. فرهنگ­سازی و ایجاد درک و آگاهی لازم از اهمیت و ارزش­های نهفته در کارآمدی نگهداری در بنگاه‏ها و سازمان­ها.
  6. توسعه فرهنگ تعالی و آموزش و ترویج مفاهیم سرآمدی نگهداری مدیران و فعالان این حوزه در سازمان های ایرانی.
  7. ارتقاء جایگاه حوزه نگهداری در برنامه­ریزی­­ها و تصمیم سازی­های کلان اقتصادی و سازمانی، با توجه به نقش تاثیرگذار آن در تحقق اهداف و اجرای سیاست­های اقتصاد مقاومتی.

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.