ﺳﻪشنبه 04 دی 1403

پایان فاز ساخت اجزای نمونه نخست توربین بادی 2 مگاواتی ملی / تامین برق 2400 مشترک خانگی با هر توربین

مجری طرح توربین بادی 2 مگاواتی ملی از پایان ساخت اجزای نمونه نخست این توربین خبر داد و گفت: این توربین می تواند برق مورد نیاز 2 هزار و 400 مشترک خانگی را تامین کند.

پایان فاز ساخت اجزای نمونه نخست توربین بادی 2 مگاواتی ملی / تامین برق 2400 مشترک خانگی با هر توربین
17 مرداد 1397 09:19

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه نیرو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)؛ عباس بحری، مجری طرح توربین بادی 2 مگاواتی ملی، درباره طراحی و ساخت این توربین ملی اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح، ایجاد، استقرار و توسعه فناوری توربین‌‌های بادی با ظرفیت نیروگاهی کشور است، به نحوی که بتوان با بومی‌سازی فناوری طراحی و ساخت توربین و اجزای آن، بخش اعظم زنجیره ارزش را در کشور حفظ نمود.
وی ادامه داد: از دستاوردهای جانبی این طرح، ایجاد زمینه اشتغال برای جوانان کشور بخصوص در سطوح تخصصی، ارتقای سطح فناوری در صنایع وابسته و افزایش خودباوری ملی در دست یافت به یکی از فناوری های روز دنیاست. بحری با اشاره به اینکه 70 درصد تجهیزات این توربین قابلیت ساخت در داخل کشور را داراست، اضافه کرد: در صورت وجود تقاضا و تیراژ مناسب تولید، این نسبت قابل افزایش خواهد بود.
مجری طرح توربین بادی با بیان اینکه با وجود تحریم‌ها فاز طراحی کامل این توربین در سال 93 به اتمام رسید، بیان داشت: پس از طراحی آن قرارداد مشارکت برای ساخت نمونه نخست توربین بادی ملی در آبان ماه 94 با حضور وزیر وقت نیرو، میان پژوهشگاه نیرو و شرکت مپنا مبادله شد.
وی افزود: ساخت و تامین تمامی اجزای توربین و همچنین در اختیار گرفتن زمین سایت، احداث فونداسیون، نصب دکل 80 متری استاندارد داده‌‌برداری اطلاعات باد، راه‌‌سازی و اتصال سایت به شبکه تا پایان سال 96 به انجام رسیده است. بحری درصد پیشرفت پروژه را 86 درصد خواند و تصریح کرد: امید می‌رود با انجام مراحل مونتاژ، تست زمینی، نصب، برپایی و راه اندازی اولیه توسط شرکت مپنا و با نظارت پژوهشگاه، توربین بادی ملی در نیمه دوم امسال به مرحله بهره‌برداری آزمایشی برسد. مجری طرح توربین بادی 2 مگاواتی ملی گفت: سایت این پروژه در منطقه علی آباد شهرستان ابهر استان زنجان برای نصب آزمایشی نمونه نخست توربین ملی تجهیز شده است که باید گفت این سایت به لحاظ پتانسیل انرژی بادی در شرایط مناسبی قرار دارد، به طوری که متوسط سالانه سرعت باد آن بیش از 7 متر بر ثانیه است.
وی برخی مزایای توربین مورد اشاره را برشمرد و عنوان داشت: این توربین سالانه از انتشار سه هزار و 600 تن گاز گلخانه ای جلوگیری خواهد کرد و معادل کاشت 36 هکتار جنگل است و مهم تر اینکه می تواند برق مصرفی دو هزار و 400 مشترک خانگی را تامین کند.

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.