برگزاری مسابقه ملی طراحی منبع تغذیه اضطراری هوشمند خانگی
مسابقه ملی ذخیره ساز خانگی هوشمند توسط مرکز توسعه فناوری شبکه هوشمند و با همکاری مرکز رشد پژوهشگاه نیرو در پاییز امسال برگزار میشود.
21 آبان 1397 10:10
دکتر داود غرویان رئیس مرکز توسعه فناوری شبکه هوشمند گفت : مسابقه ملی ذخیره ساز خانگی هوشمند در راستای توسعه فناوری و بومیسازی فناوریهای روز دنیا در حوزه ذخیره سازهای هوشمند خانگی در پژوهشگاه نیرو برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد : توسعه نوآوری، ايجاد و حمايت از واحدهای فناور و بخش خصوصی جهت تولید و ساخت داخلی تجهیزات و فراهم نمودن امکانات مرتبط، با توجه به پیشرفت سریع و روزافزون تکنولوژی در دنیا، یکی از مهمترین فعالیتهایی است که پژوهشگاه نیرو به عنوان مسئول مديريت تحقیقات وابسته به صنعت برق، به عهده دارد. از طرفی ایجاد زیرساختها و شرایط مناسب جهت توسعه و شکوفایی این تحقیقات یکی از ضروریترین فعالیتهای این سازمان میباشد. شرط موفقيت اين فعاليتها، تکيه بر پتانسيل نيروهای جوان و نوآور ايرانی و توسعه کسبوکارهای مرتبط با عنايت به رفع مشکلات کشور، ايجاد اشتغال و فضای اميدواری در کشور است.
دکتر غرویان افزودند : اهداف برگزاری مسابقه ذخیره ساز خانگی هوشمند شناسایی، پرورش و حمایت از صاحبان ایده و نوآوران تا مرحله تجاریسازی طرحها، ارائه راهکارهای خلاقانه و عملیاتی به منظور تحمل پذیرش خاموشی و طراحی برنامههای کسبوکار کاربردی در حوزه مصرف میباشد. همچنین شناسایی فرصتهای سرمایهگذاری و ارائه به بخش خصوصی از دیگر اهداف برگزاری این مسابقه میباشد.
در همین خصوص مهندس کبیر دبیر اجرایی این مسابقه افزود : در طراحی این مسابقه تلاش شده است حداکثر مشارکت ذینفعان جذب شود و فضایی فراهم شود تا سرمایهگذاران بخش خصوصی بتوانند در این زمینه فعالیت مناسبی داشته باشد. همچنین طی این فرایند پژوهشگاه نیرو از تمامی امکانات خود در بخش تخصصی و همچنین پوشش ریسکهای احتمالی استفاده خواهد کرد.
شایان ذکر است در راستای این مسابقه کارگاه های تخصصی ذخیره سازهای هوشمند خانگی توسط اعضای هیئت علمی پژوهشگاه نیرو جهت شفافسازی اهمیت موضوع و مشخص نمودن ابعاد برای شرکت کنندگان در مسابقه برگزار خواهد شد.
همچنین در حاشیه برگزاری کنفرانس بینالمللی برق اولین کارگاه تخصصی در روز دوم آبانماه توسط مرکز شبکه هوشمند در پژوهشگاه نیرو برگزار گردید.
در این کارگاه تخصصی که با استقبال بالای صاحبان ایده و شرکتکنندگان برگزار گردید، ابتدا به تشریح و اهمیت موضوع مدیریت بهینه بارهای مسکونی و مشکلات حاصل از عدم مدیریت بهینه مصرف پرداخته شد. همچنین روشهای مختلف جهت رفع مشکل قطعی برق و بهبود مدیریت این موضوع موردبحث قرار گرفت. سپس ابعاد برگزاری مسابقه، حمایتهای پژوهشگاه از صاحبان ایده و مراحل و نحوه شرکت در مسابقه مورد پرسش و پاسخ قرار گرفت.
علاقهمندان برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت این رویداد به نشانی www.iransmartcup.ir مراجعه نمایند.