دعوت پژوهشگاه نیرو از شرکتهای فناور و شتاب دهندهها جهت ارائه ایده و محصول
دعوت پژوهشگاه نیرو از شرکتهای فناور و شتاب دهندهها جهت ارائه ایده و محصول
17 آبان 1399 16:16
علیرضا اسدی مدیر دفتر تجاری سازی و اکتساب فناوری پژوهشگاه نیرو، از آمادگی پژوهشگاه نیرو برای حمایت از ایده ها و محصولات نواورانه شرکتهای فناور برای رفع نیازهای صنعت برق خبر داد و گفت: پژوهشگاه نیرو هم در مرحله تحقیق و توسعه از این محصولات حمایت میکند و هم با سرمایه گذاری، ارائه تسهیلات و پوشش ریسک به تجاری سازی این محصولات کمک می نماید.
در حاشیه نشست خبری برگزاری رویداد آنلاین تجاری سازی محصولات شرکتهای برق، مدیر دفتر تجاری سازی و اکتساب فناوری پژوهشگاه نیرو ضمن اشاره به این رویداد آنلاین گفت: یکی از ماموریتهای پژوهشگاه نیرو ، شناسایی نیازهای صنعت برق و ارتباط دهی شرکت های فناور و محققات برای رفع این نیازها است، در این راستا پژوهشگاه نیرو طی فراخوانهایی که از طریق وب سایت پژوهشگاه نیرو منتشر مینماید از همه شرکتهای فناور و محققان و دانشگاهها دعوت به مشارکت می نماید؛ شرکتهای فناور و محققین هیچ محدودیتی برای شرکت در این فراخوان ها، ندارند. متقاضیان میتوانند با مراجعه به وب سایت پژوهشگاه نیرو، اسناد توسعه فناوری و اعلام نیازهای فناورانه را ملاحظه نمایند و در این طرح ها مشارکت نمایند.
اسدی تصریح کرد: در نخستین رویداد انلاین تجاریسازی نتایج تحقیقات صنعت برق که با مشارکت 10 شرکت و موسسه تابعه وزارت نیرو از سراسر کشور برگزار خواهد شد، 35 محصولات فناورانه توسط محققان و نواران ارائه میشود. مخاطبان این رویداد، شرکتهای صنعتی و سرمایهگذاران می باشند که متقاضی بهره برداری از دانش فنی بدست امده از این تحقیقات برای تجاری سازی و تولید صنعتی می باشند. پژوهشگاه نیرو در جهت تسهیل تجاری سازی و ایجاد اطمینان برای سرمایه گذاران، تمهیدات مناسبی مانند ارائه تسهیلات مالی تا سقف 10 میلیار ریال و بازارسازی محصولات را فراهم نموده است.
اسدی ادامه داد: پژوهشگاه نیرو با توجه به مجوزهایی که هیئت امنا پژوهشگاه برای حمایت از تجاریسازی نتایج تحقیقات صادر نموده است، آییننامهها و دستورالعملهای اجرایی را تصویب نموده و آمادگی کامل دارد با استفاده از مکانیزمهای طراحی شده، از شرکتهای فناور و جامعه محققان کشور برای رفع نیازهای کشور در حوزه برق و انرژی حمایت نماید.
اسدی افزود: این فعالیتها باعث میشود که شرکتهای دانش بنیان و نوآور نیازهای صنعت برق را شناسایی و محصولات مورد نیاز آن را تولید کنند، که در نهایت موجب بالا رفتن تابآوری صنعت برق در مقابل مخاطرات فنی و اقتصادی- سیاسی ناشی از تحریمها خواهد شد.
لازم به ذکر است؛ نخستین رویداد آنلاین«ارائه محصولات تحقیقاتی شرکتهای برق منطقهای و شرکتهای توزیع نیروی برق» طی روزهای 20 و 21 آبان ماه به صورت آنلاین از طریق آدرس gsit.ir/cic برگزار میگردد و در این رویداد 35 محصول منتج از تحقیقات شرکتهای برق به سرمایهگذاران، شرکتهای فناور و اشخاص حقیقی و حقوقی جهت ساخت و تجاری سازی معرفی میگردد.