20 خرداد 1402 08:17
در این سمینار آموزشی که با هماهنگی شرکت توزیع نیروی برق مازندران و با تدریس دکتر عابسی از شرکت مپنا برگزار شد؛ 325 نفر از معاونین، مدیران و کارشناسان حضور داشتند.
امروزه با توجه به افزایش آلایندگیهای زیستمحیطی و سهم بالای حمل و نقل در تولید آلایندگی و همچنین نیاز به کاهش مصرف سوخت، استفاده از خودرو برقی به عنوان راهحل گریزناپذیر در جوامع بینالمللی مطرح شده است. مطابق با آمار 2022، تاکنون در حدود 25 میلیون خودرو برقی در دنیا استفاده شده است و نسبت به سال پیش، از افزایش 60 درصدی برخوردار بوده است. در داخل کشور نیز همسو با پیشرفتهای حاصل شده در دنیا و همچنین به منظور مقابله آلایندگیهای زیست محیطی و افزایش مصرف سوخت، سیاستگذاری به منظور توسعه تکنولوژی و استفاده از خودروهای برقی در کشور انجام شده است. از جمله این سیاستگذاریها می توان به قانون هوای پاک، مصوبه هیئت دولت در خصوص تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی به 10000 هزار تاکسی برقی و 4000 اتوبوس برقی اشاره کرد.
زیرساخت شارژ به عنوان عامل اصلی در توسعه خودرو برقی مطرح می باشد. با توجه به توان بالای ایستگاههای شارژ، همواره مسئله نحوه تامین انرژی، مکان نصب شارژر، نحوه خرید و فروش برق، نحوه استفاده از شارژرهای خانگی و . . .، به عنوان مسائل چالشی مطرح میباشد.
شرکتهای توزیع به عنوان نهاد دولتی درگیر در این حوزه، به عنوان خط مقدم رفع این چالش¬ها میباشند و همواره نیازمند به روزرسانی دستورالعملها و مصوبات مورد نیاز در این خصوص می باشند.
بر این اساس و با توجه به اهمیت موضوع، مرکز مازندران پژوهشگاه نیرو با هماهنگی شرکت توزیع نیروی برق مازندران، سمینار آموزشی "آشنایی با خودروهای برقی و زیرساخت ایستگاههای شارژ" را با حضور دکتر عابسی (از شرکت مپنا) در روز چهارشنبه 10 خردادماه 1402، جهت معاونین، مدیران و کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق مازندران برگزار نمود.