وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، اولین جلسه کمیته علمی جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران
دوشنبه 11 تیر 1403

اولین جلسه کمیته علمی جشنواره و فن‌بازار تخصصی صنعت برق ایران در پژوهشگاه نیرو برگزار شد

اولین جلسه کمیته علمی جشنواره و فن‌بازار تخصصی صنعت برق ایران 5 شهریور 1402 با حضور نمایندگان سازمان‌ها و شرکت‌های مادر تخصصی وزارت نیرو و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌های کشور در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.

07 شهریور 1402 08:56

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، حضور گسترده و فعال جامعه علمی و دانشگاهی کشور در نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران با برگزاری رویدادهای علمی، فن‌بازار و هم‌اندیشی و همچنین تبادل اطلاعات و آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی جهان، معرفی پیشرفت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های فنی و مهندسی صنعت برق کشور، گسترش بازرگانی بین شرکت‌ها و صنعتگران داخلی و خارجی، تشویق به استفاده از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات خدمات فنی مهندسی از جمله اهداف برگزاری جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران و رویدادهای جانبی آن است.

بررسی سیاست‌های جشنواره و فن بازار و بحث و تبادل در خصوص برنامه‌های اولین دوره رویداد، تعیین محورهای اصلی آن و نحوه تعاملات با سایر بازیگران عرصه زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، عمده مباحث مورد بحث در اولین جلسه کمیته علمی جشنواره و فن‌بازار بودند.
در پایان جلسه، احکام انتصاب اعضای کمیته علمی جشنواره و فن بازار از سوی رئیس پژوهشگاه نیرو و مشاور وزیر و مدیرکل دفتر روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت نیرو به اعضا اعطا شد. اعضای کمیته علمی اولین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران عبارتند از:
• جناب آقای دکتر سعیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف

• جناب آقای دکتر صنایع‌پسند، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

• جناب آقای دکتر علیاری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

• جناب آقای دکتر واحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت

• جناب آقای دکتر قره‌پتیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

• جناب آقای دکتر حقی‌فام، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس

• جناب آقای دکتر حسینعلی پور، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت

• جناب آقای دکتر تقوایی، مدیر کل تحقیقات شرکت توانیر

• جناب آقای دکتر حسینی، مدیرکل دفتر بودجه، تسهیل سرمایه گذاری و تجهیز منابع مالی ساتبا

• جناب آقای دکتر دودابی‌نژاد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه مدیریت شرکت تولید نیروی برق حرارتی

• سرکار خانم مهندس کشاورز، عضو هیئت مدیره ساتکاب

شایان ذکر است، اولین جشنواره و فن بازار تخصصی صنعت برق ایران، همزمان با بیست و سومین نمایشگاه صنعت برق در روزهای 23 الی 26 آبان سال جاری در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار خواهد شد.