15 اسفند 1402 09:47
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، "مجید عمیدپور" رئیس پژوهشگاه نیرو در این نشست، با برشمردن محورهای مهم فعالیتهای این مجموعه علمی، بر همکاری مشترک با کشور چین در زمینه انتقال دانش فنی در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و ورود به زنجیره ارزش بادی و خورشیدی، بهرهوری انرژی، هوشمندسازی مصرف انرژی و ایجاد شرکتهای مشترک دانشبنیان تاکید کرد.
وی خواستار برقراری ارتباط با شرکتها و واحدهای متناظر وزارت نیرو بهویژه پژوهشگاه نیرو با بخشهای مرتبط علمی کشور چین شد.
عمیدپور به نقش پژوهشگاه نیرو به عنوان واسطه و هاب اشاره کرد و گفت: استراتژی ما در پژوهشگاه نیرو این است که به صورت هاب عمل کرده و صنعت آب و برق کشور را به دانشگاهها، شرکتهای دانشبنیان و فضای نوآوری کشور در حوزه پژوهش، فناوری و آموزش متصل کنیم.
رئیس پژوهشگاه نیرو با بیان اینکه حدود 1000 شرکت دانش بنیان فعال در حوزه صنعت آب و برق در سطح کشور شناسایی شده است، افزود: ماموریت پژوهشگاه، پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری نیرو این است که این شرکتها را در یک پلتفرم ویژه تقویت، بازارسازی و جریانسازی کنیم.
وی همچنین بر گسترش همکاری در زمینه آزمایشگاههای مرجع و اخذ تاییدیههای بینالمللی مشترک و بازارسازی در کشورهای منطقه تاکید کرد.
"اسماعیل مهریار" رایزن علمی شرق آسیا مستقر در کشور چین نیز با استقبال از توسعه همکاریهای علمی دو طرف افزود: برگزاری چندین دوره آموزشهای مهارتی کوتاهمدت در راستای انتقال دانش فنی و تبادل تجربیات و پیگیری همکاری مشترک در راستای انجام چند پروژه تحقیقاتی، میتواند راهگشای همکاریهای علمی و پژوهشی میان دو کشور باشد.