پژوهشگاه نیرو،مرکز تخصصی نوآوری و توسعه فناوری مدیریت انرژی،ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان انرژی،فراخوان،حمایت از تجاری سازی
یکشنبه 11 شهریور 1403

فراخوان حمايت از تجاری‌سازی الکتروموتورهای رلوکتانسی با هدف کاربرد در کولرهای آبی

با نظر به ویژگی‌های فنی و مزیت‌های اقتصادی فنآوری الکتوموتورهای رلوکتانسی، پژوهشگاه نيرو با همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان انرژی در نظر دارد از تجاری‌سازی فناوری الکتروموتورهای رلوکتانسی با هدف کاربرد در کولرهای آبی (با حداقل رده انرژی A ) حمايت نمايد.

08 مرداد 1403 08:53

از کليه شركت‌هاي فناور ، شرکت‌هاي صنعتي يا هسته‌هاي علمي و پژوهشي که طرح‌هايي در حوزه فوق‌الذکر دارند، خواهشمند است در صورت تمايل به استفاده از ظرفيت‌هاي ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان انرژی و پژوهشگاه نیرو ، پيشنهاد خود (شامل توضیحات لازم و پیوست‌های مرتبط ) را به آدرس ایمیل masraf@nri.ac.ir ارسال نمايند.

آدرس :تهران، خیابان شیخ بهایی، خیابان عرفی شیرازی، ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان انرژی

تلفن: 88031583-021

وب‌سایت: http://energy.isti.ir

آدرس: تهران،شهرک غرب، انتهاي بلوار شهيد دادمان، پژوهشگاه نيرو، مرکز تخصصي نوآوري و توسعه فناوري مديريت مصرف انرژي