وزارت نیرو، پژوهشگاه نیرو، نشست بازاندیشی دو دهه اصلاحات صنعت برق
یکشنبه 11 شهریور 1403

چهارمین نشست راهبردی از سلسله نشست‌های بازاندیشی دو دهه اصلاحات صنعت برق برگزار شد

چهارمین نشست از سلسله نشست‌های بازاندیشی دو دهه اصلاحات صنعت برق به همت مرکز مطالعات سیاستگذاری و حکمرانی پژوهشگاه نیرو با حضور خبرگان صنعت برق برگزار شد.

29 مرداد 1403 10:20

به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، این نشست با موضوع "بازارهای گمشده و توسعه رقابت در صنعت برق" و با هدف شناسایی مسایل اصلی و چالش‌های صنعت برق برگزار شد.

این نشست با حضور "بهروز احمدی حدید" مدیر دفتر بازار برق شرکت مدیریت شبکه، "ایمان رحمتی" مدیر دفتر مطالعات و پایش بازار برق، "سجاد برخورداری"عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، "فرهاد حسین‌پور" دانش آموخته و تحلیل‌گر اقتصاد انرژی و "کیومرث حیدری" عضو هیئت علمی گروه پژوهشی اقتصاد برق و انرژی پژوهشگاه نیرو و خبرگانی از صنعت برق برگزار شد.

در ابتدای این نشست "بهروزاحمدی حدید" مدیر دفتر بازار برق شرکت مدیریت شبکه، ساختار و عملکرد بازار برق ایران را تشریح نمود.

ارائه نقطه‌نظرات خبرگان حاضر در خصوص بازار برق ایران، بخش دیگری از این نشست بود.

پایان این نشست نیز به بیان اظهارنظر خبرگان صنعت برق و پرسش و پاسخ اختصاص یافت.