پژوهشگاه نیرو،دستگاه آزمون ویل تست،آزمایشگاه مرجع ده نمکی
یکشنبه 02 دی 1403

بهره‌برداری از دستگاه آزمون اختصاصی مقره‌های کات اوت فیوز؛ خدمتی جدید در صنعت برق/ دستگاه آزمون استاندارد ویل تست در پژوهشگاه نیرو آغاز به‌کار کرد

دستگاه آزمون ویل تست با استاندارد جدید IEC 60282-4:2020، به منظور آزمون اختصاصی مقره‌های کات اوت فیوز به عنوان خدمت جدیدی از صنعت برق، در آزمایشگاه مه‌نمکی پژوهشگاه نیرو راه‌اندازی و آغاز به‌کار کرد.

بهره‌برداری از دستگاه آزمون اختصاصی مقره‌های کات اوت فیوز؛ خدمتی جدید در صنعت برق/ دستگاه آزمون استاندارد ویل تست در پژوهشگاه نیرو آغاز به‌کار کرد
30 آبان 1403 13:08

 به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، "داود محمدی"، مدیر پروژه با بیان اینکه تمامی مراحل طراحی، ساخت و راه‌اندازی این دستگاه به دست متخصصان پژوهشگاه نیرو انجام شده است، گفت: ساخت دستگاه آزمون Wheel Test مطابق استاندارد جدید IEC 60282-4:2020 به عنوان یک طرح توسعه‌ای در آزمایشگاه مرجع مه نمکی پژوهشگاه نیرو انجام شده و نوع دیگری از آزمون‌های پیرسازی مختص مقره‌های کات اوت فیوز محسوب می‌شود.


 وی افزود: مدت زمان انجام این آزمون حدود 3 ماه مستمر بوده که شامل یک دوره 30 هزار سیکل در معرض گذاری مقره کات اوت در شرایط تنش‌های پیش‌بینی شده در آزمون است.


 مدیر پروژه توسعه آزمایشگاه مه‌نمکی پژوهشگاه نیرو ادامه داد: هر سیکل آزمون شامل چهار مرحله بوده که طی این مراحل شرایط اعمال محلول آلودگی نمکی روی نمونه با استفاده از روش غوطه وری و همچنین اعمال ولتاژ فشار قوی روی نمونه‌های آزمون بعد از آن تعبیه شده است.


 وی تاکید کرد: این آزمون برای اولین بار در ایران روی تجهیز کات اوت پلیمری برای سطح توزیع مطابق استاندارد جدید در این پژوهشگاه راه‌اندازی شده و مراحل تست و ارزیابی‌های اولیه دستگاه با موفقیت انجام شده است و در حال حاضر آماده خدمات‌رسانی به صنعت برق است.


 محمدی، آزمایشگاه مرجع مه‌نمکی پژوهشگاه نیرو را به دلیل بهره‌گیری از استاندارد جدید، جزو معدود آزمایشگاه‌های دارنده این روش آزمون در دنیا دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر امکان دریافت خدمات این آزمون برای سازندگان مقره‌های کات اوت فیوز پلیمری از طریق مکاتبه با واحد پیشخوان خدمات آزمایشگاهی پژوهشگاه نیرو میسر است.


 آزمایشگاه مرجع مه نمکی پژوهشگاه نیرو در سال 1382 افتتاح شده و از همان سال تا کنون ارائه خدمات آزمون به صنعت برق کشور را انجام داده است. خدمات این آزمایشگاه بر آزمون‌های پیرسازی و تخمین عمر برای تجهیزات عایقی پلیمری متمرکز است. علاوه بر آن، کلاسه‌بندی عایقی مواد پلیمری از حیث تحمل سطحی ولتاژ در مجاورت آلودگی در این آزمایشگاه انجام می‌شود.

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.