وزارت نیرو،پژوهشگاه نیرو،تفاهم نامه
یکشنبه 16 دی 1403

ابلاغ دستورالعمل انتخاب و انتصاب مدیران وزارت نیرو در دولت چهاردهم/ هیچ انتصاب مدیریتی خارج از دستورالعمل نباید انجام شود

تفاهم‌نامه همکاری مشترک پژوهشگاه نیرو، دانشگاه عالی دفاع ملی (مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی) و وزارت نیـرو با موضوع ظرفیت سازی و توانمندسازی مدیران صنعت آب و برق در حوزه حکمرانی متعالی به امضای "مریم کارگر‌نجفی"، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات، "مجید عمیدپور"، رئیس پژوهشگاه نیرو و "حسـن بختیاری"...

 ابلاغ دستورالعمل انتخاب و انتصاب مدیران وزارت نیرو در دولت چهاردهم/ هیچ انتصاب مدیریتی خارج از دستورالعمل نباید انجام شود
10 دی 1403 10:31

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه نیرو، "مریم کارگر‌نجفی"، معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات در این مراسم با تاکید بر انتخاب درست مدیران در صنعت آب و برق از ابلاغ دستورالعمل انتخاب و انتصاب مدیران وزارت نیرو در دولت چهاردهم خبر داد و گفت: بر این اساس هیچ انتصاب مدیریتی خارج از این دستورالعمل نباید انجام شود.
وی با بیان اینکه173 سازمان و موسسه زیرمجموعه وزارت نیرو به فعالیت در صنعت آب و برق می پردازند، ادامه داد: آموزش و کسب مهارت به عنوان یکی از ضرورت‌های این حوزه مطرح است و اکنون مجتمع‌های آموزشی ذیل پژوهشگاه نیرو به برگزاری دوره‌های تخصصی برای مدیران صنعت آب و برق می پردازند.
وی از حضور مدیران این مجموعه در دوره اعتبارنامه عالی حکمرانی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی وابسته به دانشگاه عالی دفاع ملی و رضایت 80 درصدی افراد شرکت کننده در این دوره‌ها خبر داد و یادآورشد: با امضای این تفاهم نامه از ظرفیت پژوهشگاه نیرو در کنار مدرسه عالی حکمرانی بهره برده و مدیران این مجموعه را علاوه بر کار تخصصی در بعد حکمرانی تقویت کنیم و به سرعت مباحث به آنها انتقال داده شود.
کارگر نجفی بر برگزاری دوره آموزشی ویژه نخبگان جذب شده در وزارت نیرو و در حوزه حکمرانی و اعضای بانوان هیئت مدیره به تعداد 115 نفر تاکید کرد و ادامه داد: دوره ویژه مجزا برای این دو گروه به لحاظ تقویت بعد سیاسی، امنیتی و حکمرانی ضروری است.
معاون وزیر نیرو بر لزوم آشنایی مدیران دولتی با موضوعات آب و برق در دوره‌های حکمرانی تاکید کرد و افزود: با توجه به چالش‌های موجود وزارت نیرو با برخی از دستگاه‌ها نیاز است مدرسه عالی حکمرانی به عنوان متولی آموزش‌های حکمرانی و اختصاص میزهای حکمرانی و ارائه آموزش های مشترک به حل این مشکلات کمک کند.
حسـن بختیاری، رئـیس مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی نیز در این مراسم با بیان اینکه مدیران علاوه بر دانش فنی و اقتصادی نیاز است که در حوزه حکمرانی دانش لازم را کسب کنند، گفت: تا کنون 200 نفر از مدیران در دوره اعتبارنامه عالی حکمرانی مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی وابسته به دانشگاه عالی دفاع ملی شرکت کرده‌اند که 65 درصد از شرکت کننده‌ها دارای مدرک دکتری بوده‌اند.
همچنین"مجید عمیدپور"، رئیس پژوهشگاه نیرو در این مراسم با بیان اینکه پژوهشگاه نیرو از هر ظرفیتی برای توانمندسازی صنعتگران آب و برق استقبال می‌کند، گفت: با توجه به مسائل چالشی و بحرانی امروز در این صنعت از هر پتانسیلی در کشور در جهت ارائه خدمات کیفی‌تر استفاده می کنیم و امضای این تفاهم نامه برای ارائه سرویس و خدمات بهتر در صنعت آب و برق خواهد بود.
"مرتضی بخشایش" مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و نوسازی اداری وزارت نیرو در این مراسم امضای تفاهم نامه به دستورالعمل انتخاب و انتصاب مدیران در سه محور اصلی اشاره و انتخاب و انتصاب مدیران، ارتقای شایستگی مدیران، نظام‌های اطلاعات و آمار مدیران، آگاهی بخشی مدیران، نظام ارزیابی مدیران، انطباق شرایط هیئت مدیره، صلاحیت حرفه‌ای مدیران و توانمندسازی و آموزش و توسعه یادگیری مدیران را از برنامه‌های توسعه و ظرفیت‌سازی مدیران عنوان کرد.
مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و نوسازی اداری وزارت نیرو از استقرار سامانه امین (اطلاعات مدیران و استعدادهای مدیریتی وزارت نیرو ) و استقرار مرکز ارزیابی و توسعه مدیران صنعت  آب و برق خبر داد و یادآورشد: نظام ارزیابی مدیران وزارت نیرو در حال پیگیری است.
بخشایش با اشاره به توانمندسازی، آموزش و یادگیری مدیران ادامه داد: توسعه نظام صلاحیت مدیران در 4 محور نظام شایستگی و انتخاب و انتصاب مدیران، نظام توسعه و توانمندسازی مدیران، نظام ارزیابی مدیران و نظام جانشین پروری و استعدادیابی در حال پیگیری جهت اجرایی شدن است.
وی در ارتباط با همکاری‌ مشترک در حوزه حکمرانی متعالی و امضای تفاهمنامه پژوهشگاه نیرو، مدرسه عالی حکمرانی شهید بهشتی دانشگاه دفاع ملی و  وزارت نیرو یادآورشد: افزایش دانش و مهارت‌های حكمرانی مدیران مجموعه وزارت نیرو، آشنایی با مدل‌های مختلف حكمرانی، زمینه‌سازی برای توسعه تفكر راهبردی مدیران وزارت نیرو،تشکیل میز حکمرانی آب و برق وتوسعه دانش حکمرانی در مجموعه وزارت نیرو از اهداف این تفاهم نامه است.
وی مشارکت در طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی كوتاه مدت و میان مدت حكمرانی، مشارکت در تهیه و تولید منابع و محتوای آموزشی مورد نیاز، تربیت اساتید واجد شرایط به منظور تدریس در دوره‌های مربوطه مشارکت در تولید بسته‌های آموزشی و كمك آموزشی حضوری و غیر حضوری و مشاركت در برگزاری نشست‌های تخصصی و همایش‌های ملی و بین‌المللی با موضوع حكمرانی را از محورهای همکاری این تفاهم نامه اعلام کرد.
گفتنی است این تفاهم‌نامه در (9) ماده و (1) تبصره به امضاء طرفین رسید.

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

تنها کاربران ثبت نام کرده مجاز به ارسال نظر می باشند.