12 دی 1403 15:51
به گزارش پایگاه خبری پژوهشگاه نیرو، "امیر فرهادی"، امروز چهارشنبه در مراسم اولین نشست تخصصی شبکه آزمایشگاههای صنعت برق کشور که در پژوهشگاه نیرو برگزار شد، با بیان اینکه دو دهه از ابلاغ قانون برگزاری مناقصات به دستگاههای اجرایی گذشته است، گفت: در ارزیابی صلاحیت تامینکنندگان توسط مراجع ذیربط حداقل معیارهایی تعیین شدهاند که شامل معیارهای عمومی (توان مالی، سوابق و ارزیابی مشتریان قبلی و ظرفیت تولید) و معیارهای فنی (انطباق با یک برنامه مشخص کیفی در فرآیند تولید و انطباق محصول با استانداردهای محصول) میشود.
وی ادامه داد: سازمان برنامه اجرای این امر را به دستگاههای تخصصی تفویض کرده است. در این راستا وزارت نیرو در سال ۱۳۹۶ ابلاغیهای مبنی بر اینکه شوراهای تایید صلاحیت در شرکتهای مادرتخصصی تشکیل شوند را ارجاع کرد که پژوهشگاه در آن مکلف به ایفای نقش دبیرخانه بودهاست.
رئیس مرکز آزمون، بازرسی و استاندارد نیرو (مرکز آبانیرو) در پژوهشگاه نیرو تاکید کرد: وجود استاندارد کافی نیست، انطباق محصول با استاندارد در صنعت برق طی فرآیندهای بازرسی فنی باید مورد توجه قرار گیرد.
تشریح گردش کار عضویت در شبکه آزمایشگاهی صنعت برق
در ادامه، "داور رضاخانی"، مدیر برنامهریزی و تایید صلاحیت آزمایشگاههای صنعت برق و انرژی در مرکز آبانیرو پژوهشگاه نیرو، توضیحاتی را درمورد مدیریت چرخه آزمون و مدیریت شبکه آزمایشگاهها ارائه کرد و گفت: عضویت در شبکه آزمایشگاهی به این صورت است که در ابتدا متقاضی درخواست میدهد، درخواست ارزیابی میشود، مستندات مورد بررسی قرار میگیرد، سپس از آزمایشگاه بازدید میشود و بعد تبادل تفاهمنامه صورت میگیرد. بعد از این فرآیند ارزیابی عملکرد دورهای انجام میشود.