(آرشیو نویسنده Kataneh Keyhan)
مدیر تجاریسازی و اکتساب فناوری پژوهشگاه نیرو در رویداد استارتاپی نیروویت بر اهمیت توسعه فناوری و نوآوری به عنوان راهی برای حل ناترازی صنعت آب و برق تأکید کرد.
رویداد استارتاپی نیروویت، به منظور شتابدهی به استارتاپهای برتر حوزه نیروگاههای خورشیدی خانگی و انرژیهای تجدیدپذیر، امروز پنجشنبه 9 اسفند در پژوهشگاه نیرو، آغاز به کار کرد.
رویداد استارتاپی «نیروویت» با محوریت پلتفرم جامع نیروگاه خورشیدی و فروشگاه انرژیهای تجدیدپذیر، ۹ اسفند ۱۴۰۳ با همکاری پژوهشگاه نیرو و ساتبا برگزار میشود.
رئیس پژوهشگاه نیرو در پیامی به مناسبت فرا رسیدن روز مهندس، ضمن تبریک این روز به مهندسان پژوهشگاه نیرو و صنعت آب و برق کشور، بر نقش برجسته آنان در توسعه پایدار این صنعت تاکید کرد.
توسعه نیروگاههای خورشیدی در روستاها و مناطق محروم کمک خواهد کرد شبها هم مثل روز برای ساکنان مناطق محرومی که برق ندارند، روشن شود.
وزیر نیرو دستورالعمل ارزیابی صلاحیت صادرکنندگان کالاها و خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق را ابلاغ کرد. این دستورالعمل با هدف ساماندهی حمایتهای وزارت نیرو از صادرکنندگان و توسعه صادرات در این صنعت تدوین شده است.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: «شتاب دولت در توسعه ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی، یک فرصت ارزشمند است که نیازمند همفکری و همراهی جامعه علمی، صنعتی و بخش خصوصی است.»
نخستین نشست هماندیشی تخصصی با محوریت بررسی جنبههای فنی و اقتصادی تأمین تجهیزات طرح کلان ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور، توسط پژوهشگاه نیرو و با حمایت ساتبا آغاز شد.
رئیس پژوهشگاه نیرو از لزوم تغییرات جدی در ساختارهای حوزه انرژی کشور برای گذار به سمت پایداری خبر داد و بر اهمیت نوآوری و مدیریت فناوری در این زمینه تأکید کرد.
میز خدمت سرمایه انسانی وزارت نیرو برای ۵ شرکت برق حرارتی، پژوهشگاه نیرو، ساتبا، ساتکاب و آبهای جوی در پژوهشگاه نیرو برگزار شد.